T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Işık İlkokulu

Okul Müdürümüz Sait GÜMÜŞ Emekli olarak okulumuzdaki görevinden ayrıldı

Uzun yıllar okulmuzda çalışan, okulumuza büyük değerler kazandıran ve katkı sağlayan Sait GÜMÜŞ okulmuzdaki görevinnden ayrılarak emekli oldu. Kendisine emeklilik hayatında sağlık sıhhat ve afiyetler diliyoruz. SİZİ UNUTMAYACAĞIZ..

Okul müdürümüz Sait GÜMÜŞ 39 yıllık meslek hayatını emekli olarak tamamladı. Okulmuzun önemli değerlerinden olan Sait GÜMÜŞ'ün emeklilk karar okulumuz öğretmenleri tarafında büyük üzüntü ile karşılandı. Bu okulda bir çok insana öğrenciye güzel dokunuşları ve etkisi olan okul müdürümüzn veda konuşması;

"Değerli arkadaşlarım 15 Aralık 1983 tarihinde Tunceli'de başladığım öğretmenlik mesleğimi bugün Işık İlkokulunda tamamlarken,   sevgiyle görev yaptığım öğretmenlik ve idarecilik görevimden ayrılmanın hüznü ve sevinci içindeyim.

Meslek hayatım boyunca, bize emanet edilen çocuklarımızı vatana, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek, akıl ve kalplerine hitap ederek, onları toplumun örf, adet, gelenek ve göreneklerindeki güzelliklerle donatmak için çaba gösterdim.

        Bu süre içinde amirlerimin ve tüm eğitim paydaşlarımın desteğini de alarak hizmetimi tamamladığım için çok mutluyum.

Bugün bir kez daha anladım ki kader bizlere bir yol çizer ve bizlerde o yol üzerinde seyr-ü sefer etmeye devam ederiz. Şunu çok iyi biliyordum ki sonuçta bu görev de sonlanacaktı.

 Her veda bir başlangıçtır aslında. Her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. 

   Hizmet etme telaşı ve çabası içerisinde farkında olmadan, kasıt taşımayan hatalarımız, sitemlerimiz, hassasiyetlerimiz, jest ve mimiklerimize yansıttığımız kusurlu davranışlarımız olmuşsa affınıza sığınıyorum. Bu davranışlarımızın özünde bize emanet edilen nesillerin ihyasının ve inşasının sorumluluğu ve ağırlığı vardı.

        Başarılı çalışmalara imza atan böyle bir ekiple çalışmanın mutluluğunu hep yaşadım. Ekip arkadaşlarım olarak okulumuza beraber hizmet ettik.  İyi ki varsınız ve her birinize teşekkür ederim. Bugüne kadar eğitim uğruna haftanın her gününü ve günün her saatini işimize adamış olmanın vermiş olduğu gönül rahatlığı ile ayrılırken varsa haklarımı helal ediyorum. Sizden de helallik diliyorum.Hepinizi Allaha emanet ediyorum."

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.07.2023 - Güncelleme: 28.07.2023 14:43 - Görüntülenme: 185
  Beğen | 7  kişi beğendi